+ SZOLGÁLTATÁSOK
Facebook
Pinterest

Iroda takarítás

Jó vállalkozás,

tiszta környezetben

A tiszta otthon öröme

felülmúlhatatlan

Családi ház, lakás takarítás

Bízza ránk a piszkos munkát!

Lakóparkok, társasházak takarítása

Ipari tisztaság felsőfokon

Logisztikai parkok irododáinak, raktárainak takarítása

A tisztaság legyen...

...a mi dolgunk!

MINŐSÉGI TAKARÍTÁS

 

Takarítási Szolgáltatásunk jellemzői:

• Munkatársaink állandó időbeosztásban, irányító kollégáink állandó területen dolgoznak.

• Dolgozóink egységes munkaruhát és cégemblémás névkitűzőt viselnek.

• Korszerű takarítógépeink, szervizkocsijaink és felmosó szerkezeteink megfelelnek a nyugat- európai elvárásoknak. Csak minősített gyártóktól ill. szállítóktól származó modern, környezetbarát tisztítószereket berendezéseket használunk, melyek ÁNTSZ és OÉTI engedéllyel rendelkeznek.

• Felszereléseinket az objektum takarításának megkezdése előtti időszakban, az egész takarítandó területnek megfelelő mennyiségben szállítjuk ki. A felszerelések, és anyagok költsége természetesen cégünket terheli (kivételt képeznek az eseti megrendelések).

• Magas színvonalú fenntartó takarításunkat következetes szervezéssel, rendszeres ellenőrzéssel, korszerű gépekkel, eszközökkel és tisztítószerekkel kívánjuk elérni.

• A munka megkezdése előtti időszakban — és új dolgozók alkalmazása esetén — munkatársainkat az alábbi képzésekben részesítjük:

1. Tűzvédelmi oktatás az objektum szabályzatát figyelembe véve

2. Balesetvédelmi oktatás

3. Munkaköri leírás

4. Technológiai utasítás

5. Szervezési terv

 

Megbízható takarító céget keres? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran elérhetőségeinken!

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

- Irodaházak, Épületek takarítása

- Lakóparkok, Társasházak takarítása

- Logisztikai Parkok (Központok) takarítása

- Raktárépületek gépi tisztítása

- Családi házak, lakások takarítása

- Garázstakarítás

- Rendezvénytakarítás

- Szőnyeg és kárpittisztítás

- Takarítógép, szőnyegtisztító gép kölcsönzés házhozszállítással

- Hóeltakarítás

- Üvegfelületek takarítása

- Alpintechnikai takarítások

- Pipere takarítás

- Épület átadása előtti takarítás

- Higiéniai töltőanyagok forgalmazása

- Bármilyen egyéb terület ahol fontos a higiénia és a tisztaság

 

A szép tiszta épület, a gondozott kert pozitív képet sugároz cégéről
és ezzel mi is hozzájárulhatunk üzleti sikereihez!

 

IRODA TAKARÍTÁS

 

Az 5csillagosragyogás Kft. takarító cég 2007 óta vállalja Iroda házak teljes körű rendszeres és nagytakarítását.

 

Az irodák takarításánál elsődleges szempontja cégünknek, hogy a munkafolyamatok a legkevesebb fennakadást okozzák az intézmény mindennapi tevékenységében. Erre kiemelt figyelmet fordítunk és igyekszünk a megfelelő szervezésre, hatékonyságra, megbízhatóságra.

 

Minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mindig a megbeszélt elvárásokat teljesítjük, illetve garantáljuk a színvonalas takarítást. Kollégáinkat igen nagy gondossággal, szakértelemmel és leinformálva választjuk ki. A szolgáltatást szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel végeztetjük és a munkájukat rendszeresen ellenőrizzük. Ügyfeleink részére így garantáljuk a folyamatos minőség megtartását és a hosszú távú munkakapcsolatot.

 

Az irodatakarítási árak a hatékony szervezés miatt akár kedvezőbbek is lehetnek, mintha hagyományos takarítás végeznek. Cégünk a legkorszerűbb eszközökkel, illetve rendszeres ellenőrzéssel éri el a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást.

 

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen tőlünk árajánlatot.

 

Áraink:

 

Napi takarítás:          9 Ft – 199 Ft/m2 + Áfa

Nagytakarítás:      149 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

Szőnyegtisztítás:  390 Ft – 990 Ft/m2 + Áfa

Ablaktisztítás:         99 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

 

Iroda takarítás profikkal!

Sokan nem is gondolnák, milyen nehéz feladat olyan takarítócéget találni, akire nyugodt szívvel rá lehet bízni az iroda takarítást. Számos kellemetlenség és kényes szituáció adódhat abból, ha a takarítási folyamat nem jól szervezett, esetleg túl lassú, vagy éppen felületes.

 

Az 5csillagosragyogás Kft-nél ez nem fordulhat elő! Munkatársaink kifejezetten nagy gondot fordítanak arra, hogy a rájuk bízott feladatokat lelkiismeretesen és körültekintően lássák el.

 

Mi alapján érdemes kiválasztani azt a céget, akire rábízza az iroda takarítást?

 

• Érdemes profi csapatot választani, olyat, akiknek nagy tapasztalata van e téren.

• Keresse azokat az cégeket, akik korszerű eszközökkel dolgoznak, hiszen ez megnövelheti a hatékonyságot.

• Ügyeljen a diszkrécióra! Az irodában sokszor olyan dolgokat látni-hallani, ami nem tartozik a külvilágra, csakis a belső emberekre. Azért, hogy ezek a „titkok” az épület falain belül maradjanak, érdemes megbízható takarítókat keresni.

• A gyorsaság, az alaposság és a pontosság az iroda takarítás legfontosabb tényezői.

 

Tiszta irodát szeretne? Ne késlekedjen, keressen fel minket még ma!

 

 

Új ingatlanba költözött? Kérje takarító cégünk segítségét a rendrakásban!

takarítás

Amikor az ember új ingatlanba költözik, rengeteg teendője van, elég csak a házzal kapcsolatos, hivatalos adminisztrációra, vagy a berendezkedésre gondolni. Ilyenkor szükség van az új otthonban az alapos takarításra is, ám ennyi minden mellett erre nem igazán jut idő. Ha Ön is új ingatlanba költözött, és a takarításhoz profi segítséget kérne, forduljon bizalommal takarító cégünkhöz!

 

Ameddig Ön a hivatalos ügyeket intézi, vagy más teendőkkel foglalkozik, addig takarító cégünk munkatársai gondoskodnak arról, hogy csillogó tisztaság várja új otthonában. Kollégáink az ingatlan minden helyiségét alaposan megtisztítják, így nem lesz olyan tényező, ami megakadályozná abban, hogy élvezze új lakhelyét.

 

Sok ember gyakran azért nem meri takarító cégre bízni az új ingatlan tisztítását, mert attól tart, hogy a takarítók károkat fognak okozni. Mi biztosíthatjuk Önt arról, hogy ilyen velünk kapcsolatban fel sem merülhet: kollégáink úgy vigyáznak az ügyfelek értékeire, mintha a sajátjuk lenne!

Ha szeretné igénybe venni takarító cégünk szolgáltatásait, keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

Tervezhető takarítás árak hosszú távra is

takarítás

A saját kézzel végzett takarítás mellett általában az szokott lenni az érv, hogy azzal sokat lehet spórolni, a takarító szolgáltatás igénybevételével pedig egy kisebb vagyontól esik el az ember. Közelebbi vizsgálattal azonban könnyen rájöhetünk, hogy ez a feltételezés nem állja meg a helyét.

 

A saját magunk által végzett takarítás ára több minden által befolyásolt. Először is, be kell szereznünk a hatékony takarításhoz szükséges eszközöket. Ez az egyszerű műanyag seprűnél és lapátnál sokkal több mindent jelent, hiszen vannak olyan makacs helyek a lakásban, amiket csak speciális, nehezen beszerezhető és drágább eszközökkel lehet elérni. Ezeket az eszközöket pedig gyakran cserélni kell, néha ráadásul a legrosszabb időpontban. A takarítás pedig rengeteg időnket emészti fel, ami alatt saját feladatainkkal foglalkozhatnánk.

 

Egy megbízható csapat által végzett takarítás során Ön megspórolja azt a pénzt, amit eszközökre költene, és az értékes idejét sem kell feláldoznia. A takarítás ár így kiszámítható, tervezhető lesz.

Meg fogja látni, cégünk takarítás áraiban nem fog csalódni! Segítőkész munkatársaink várják megkeresését, szakképzett takarító csapatunk pedig már készíti elő a szükséges eszközöket a tökéletes munka érdekében!

 

Környezetbarát tisztaság bio takarítással!

bio takarítás

A takarítás célja, hogy minden ragyogjon, tiszta és baktériummentes legyen. A cél minden esetben ugyanaz, de az eszközök tekintetében már több dologból lehet válogatni. A takarítószerek között ma már olyan termékeket is be lehet vetni a tisztaság érdekében, amik egyúttal a környezetünkre sincsenek káros hatással. Az erős vegyszereket, kémiai adalékokat tartalmazó, hagyományos tisztítószerek hatékonyak ugyan, de erősen környezetszennyezőek. Gondolja csak el, mire képes egy kemikáliával teli felmosóvíz, ha kiöntik a kertbe.

 

A bio takarítással azonban tekintettel lehet a környezetre és anélkül lehet tiszta az iroda vagy az otthona, hogy azt a természetnek kellene megszenvednie. Forduljon bizalommal takarító cégünkhöz és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat! Válassza a bio takarítást és bízza ránk annak precíz és körültekintő kivitelezését! Minden alkalommal környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk, amiket minősített gyártóktól vásárolunk.

 

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és rendeljen bio takarítást, ha nem csupán az eredmény fontos Önnek, hanem az is, milyen eszközöket használnak a megvalósításához!

 

Miért fontos, hogy szakemberre bízza a takarítást?

A rend és a tisztaság nagyon fontos a hétköznapokban, hiszen csakis így érezheti magát az ember komfortosan az adott környezetben. Általában mindenki saját maga igyekszik gondoskodni a tisztaságról, azonban a hétköznapi teendők mellett nem mindig jut erre kellő idő. Ilyenkor a takarítást az érintettek szakemberre bízzák.

 

A szakember által kivitelezett takarítás nemcsak az idő- és energiatakarékosság miatt bizonyul előnyös választásnak. Legyen szó irodaházról, bevásárlóközpontról vagy magánlakásról, a területen biztosan vannak olyan felületek, amelyeken megtalálhatók a makacs szennyeződések. Egy profinak ezek eltávolítása nem jelenthet akadályt, hiszen tisztában van azokkal a megoldásokkal, amelyekkel eltüntethetőek ezek a szennyeződések. A kihívások leküzdésén túl egy igazi hozzáértő rövid idő alatt képes végezni az adott terület rendberakásával, továbbá tisztában van a különböző felületek speciális igényeivel, így az éppen megfelelő, hatásos tisztítószert alkalmazza a takarításhoz.

 

Bízza Ön is szakemberre a takarítást, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Bízza ránk irodája szőnyegét!

A szőnyegtisztítás egy igen fontos eleme az iroda tisztán tartásának, amely ahhoz szükséges, hogy környezetünket élhetővé, egészségessé tegyük. A szőnyegtisztítás nem csupán esztétikai szempontból, hanem még inkább a higiénia miatt fontos.

 

Egy rosszul kitakarított helyiségben, ahol a szőnyegek hosszú ideje nem voltak tisztítva, felgyülemlik a por, az utcáról behordott sokféle szennyeződés, így sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy kórokozók szaporodnak el, mint egy rendszeresen tisztított szőnyegpadlóval borított környezetben.

 

A rendszeres és alapos szőnyegtisztítás elengedhetetlen feltétele a higiénikus
irodai környezetnek, az allergia-és asztmamentes munkakörülmények
megteremtésének. A gyakori szőnyegtisztítás segít megóvni a szőnyeg állapotát is,
a színeket felfrissíti, a szálakat újrarendezi.

 

Minél nagyobb létszámú, illetve forgalmú irodahelyiségről beszélünk, érdemes
annál gyakrabban igénybe venni a szőnyegpadló tisztítási szolgáltatást,
egyrészt azért, hogy a szennyeződések minél rövidebb ideig legyenek a szálak közt,
ezáltal is megelőzve kollégáink megbetegedését; másrészt, hogy a higiénikus
tiszta szőnyeg ösztönözze munkatársainkat a tisztaság megóvására.

 

Bízza ránk irodája szőnyegét, és mi szakszerűen kitakarítjuk. Egyéb iroda takarítási szolgáltatásainkkal kapcsolatban bátran keresse takarító cégünk munkatársait!

 

 

Tiszta iroda, rendes cég!

Takarítani kevesen szeretnek, pedig az ember akkor érzi magát igazán komfortosan, ha környezete tiszta, rendezett. Ez nem csak az otthonunkra, hanem az irodára is igaz. Napjaink jelentős részét itt töltjük, ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egy szép, rendezett irodában gyorsabban eltelik a munkaidő, a munka hatékonyabb lesz és könnyebben megy, nem pedig egész idő alatt azt várjuk majd, hogy mikor mehetünk haza a szép tiszta lakásunkba.

 

Ugyan a saját és a dolgozók, munkatársak kényelme érdekében is fontos,
hogy az iroda tiszta legyen, de legalább ugyanannyira befolyásolja
a hozzánk érkező ügyfeleket. Koszos, rendetlen irodában nem lehet kényelmesen
tárgyalni, ha az ügyfél csak arra tud gondolni, hogy mikor indulhat el,
mert nem érzi jól magát.

 

Ha patyolat tiszta irodában szeretne dolgozni és fogadni potenciális ügyfeleit, bízza budapesti takarító cégünkre az iroda takarítását!
Keresse bizalommal munkatársainkat alpintechnikai takarításokkal és logisztikai parkok takarításával kapcsolatban is!

 

 

Magánlakás takarítás? Bízza ránk!

Egy tiszta otthon jobb közérzetet biztosít, esztétikusabb, és egészségesebb, mint egy elhanyagolt, poros lakás. Senki sem szereti a felhalmozódott edények látványát a mosogatóban, vagy a pecsétfoltos szőnyeget a nappaliban. Ha nem szeret takarítani, vagy nincs idő rá, a ragyogó otthoni tisztaság akkor is elérhető!

 

Amiért jobb tiszta lakásban élni:

• jobb közérzet

• egészségesebb, mert a por rengeteg egészségügyi problémát okozhat (például: asztma, penészallergia)

• több otthoni elfoglaltság

• nem kell papucsban, vagy cipőben tartózkodni a lakásban

• bárhova leülhetünk

• ha gyermek is van a családban a tisztaság még fontosabb, hiszen a kicsi gyakran a szájába veszi a kezét

 

Egy hozzáértő takarító cég számára, mint amilyen a miénk, a magánlakás takarítás sem jelent gondot! Minden típusú munkát a megfelelő, professzionális eszközökkel végezzük, legyen az ablakmosás, portörlés, porszívózás, bútorápolás vagy felmosás.

 

Ha segítségre van szüksége a takarításhoz, mert szívesebben bízná profikra a munkát, és igényli a rendezett és harmonikus körülményeket otthonában, keresse fel cégünket és válasszon takarítóink közül. A minőségi munka garantált!

 

 

Zöld ablaktisztítás

A környezetbarát takarítás, vagy újabb szóhasználattal zöld takarítás egyik jövőbe mutató ablaktisztítási technológiája a tisztított vízzel történő takarítás. Fontos hogy a tisztítás során nem használunk vegyszert!

 

A technológia alapja a víztisztító berendezés. A tisztításhoz használt vizet, úgynevezett fordított ozmózisú eljárással szűri meg a berendezés, melynek köszönhetően ásványi anyagoktól, fémektől, algáktól és baktériumoktól mentes, közel 100 %-os tisztaságú vizet állít elő. Fontos, hogy a berendezés tisztítás során nem használ vegyszert, vízlágyítót, hanem egyszerűen, speciális membránokon keresztül megszűri a vizet. Az így kapott vízzel, és egy mechanikus eszközzel lemossuk az ablakot, majd hagyjuk megszáradni. Mivel a víz nem tartalmaz ásványi anyagokat, melyek foltokat hagynának az üvegen, így a felületük cseppmentesen szárad meg.

 

A tisztítást fordított ozmózissal előállított vízzel végezzük. A vízben található ásványi anyagokat, fémeket, algákat, baktériumokat egy speciális membrán segítségével megszűri a berendezés. Az így előállított vízzel és mechanikus hatás segítségével végezzük az ablaktisztítást.

 

Ha Önnek is fontos, hogy feleslegesen ne szennyezzük a környezetet, akkor itt a legújabb technológia, a zöld ablaktisztítás. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel keresse bátran takarító cégünk munkatársait!

 

 

Szakszerű kárpittisztítás

Unja a különböző foltokat a kárpiton? Már a párnaforgatásos trükk sem működik a kanapénál, mert mind a két fele foltos?

 

Vegye igénybe takarító cégünk kárpittisztítási szolgáltatását, hogy ismét élvezhesse szövetbútorai fényét! Miért érdemes a házi praktikák helyett inkább szakszerű segítséget kérni?

 

Amikor utánajárunk a témának, előfordulhat, hogy egyáltalán nem használ, vagy ami még rosszabb, nagyobb kárt okozunk vele, mintha nem csináltunk volna semmit. Mindenesetre nem érdemes kockáztatni, mert elképzelhető, hogy többlet költségként felbukkan az újra kárpitozás lehetősége. A kárpittisztítás költsége sokkal kevesebb, mint az újrakárpitozásé. Ha teheti, ne fizesse ki a tanulópénzt!

 

Hozzáértő embereinkkel, speciális kárpittisztító eszközeinkkel garantáltan búcsút inthet a bosszantó foltoknak! Amennyiben kérdése merülne fel takarítási szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére mindenben!

 

 

Szakszerű kárpittisztítás

 

A vendéglátóipart sem kíméljük!

 

Étterem takarítás? Kávéház takarítás? Mindkettőt vállaljuk!

 

Ahogy a magánlakásokat, úgy ezeket a helyeket sem kíméli az időszakos nagytakarítás, sőt, a nagy igénybevétel, valamint a higiéniai követelmények miatt gyakrabban van szükség egy alapos takarításra. Sajnos hiába az alapos napi takarítás, a nehezen hozzáférhető helyeken felgyülemlik a kosz és az idő után eltávolíthatatlannak hitt szennyeződés marad csak.

 

Ha nem szeretné alkalmazottaira bízni a nagytakarítást, és szakszerű segítségre van szüksége, mindenféleképpen keressen meg minket elérhetőségeink egyikén! Egy pincér vagy szakács mégsem takarító és elhamarkodott lépés lenne azt gondolni, hogy precízen, szakszerűen takarítani bárki tud.

 

Takarító cégünk minden szükséges és speciális takarító géppel, eszközzel és tisztítószerekkel, valamint tapasztalt és megbízható takarító személyzettel áll rendelkezésére. De nem csak a nagytakarításban számíthat ránk, hanem akár a napi takarítási munkálatokat is elvégezzük!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kávéház és étterem takarítási szolgáltatásunkkal, ne habozzon felkeresni minket, egy új, az Ön számára is jövedelmező kapcsolat reményében!

 

 

Rendezvényhelyszínek, éttermek takarítása

Minden étteremben vagy vendéglátó egységben dolgozó tudja, tapasztalta már, hogy egy rendezvény, például esküvő után a takarítás nem egyszerű feladat. Rengeteg edény, ételmaradék, szennyes textil és szemét gyűlik össze, amit a vendégek távozása után még muszáj eltakarítani, hiszen csak tisztán nyithat ki az étterem másnap.

 

A vendéglátó munkatársai ilyenkor már érthetően fáradtak, a munka lassabban megy és nem feltétlenül olyan precízen, mint ahogyan kellene. Természetesen egy étteremnek nem csak az esztétikai szempontok miatt kell tisztának lennie, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos a takarítás.

 

Ha minket bíz meg a rendezvények utáni takarítással, biztos lehet benne, hogy a másnapi vendégek semmit sem fognak észrevenni az esti rendezvény utáni káoszból. Szakértő munkatársaink profi eszközök segítségével, gyorsan és maradéktalanul eltüntetik a legnagyobb buli nyomait is, kollégái pedig nyugodtan kipihenhetik magukat, hogy újult erővel vethessék bele magukat a következő napba.

 

 

Tiszta üvegfelületek irodaházában?

Beköszöntött az új esztendő, és lassan már mindenki visszatér a munkájához, felpezsdülnek a munkafolyamatok és élet költözik az irodaházakba. Ezzel egy időben elindulnak az újabb projektek, megjelennek a pályázati lehetőségek, és újabb partnerek tűnnek fel a láthatáron.

 

Sokan nem gondolnak bele, hogy a saját székhelyen folytatott tárgyalásoknak hátránya is lehet, főként, ha a leendő ügyfelet vagy üzleti partnert nem egy rendezett és tiszta környezet fogadja. Az alpintechnikai takarítás kiváló opciót nyújt arra, hogy egy irodaház már a külső megjelenésében is profizmust és kifinomultságot sugározzon.

 

Az alpintechnikai takarítás magába foglalja az irodaház ablakainak külső takarítását, a homlokzat és a falak tisztítását, illetve a különböző épületdekorációs elemek, mint a céges logó vagy felirat karbantartását.

 

Az alpintechnikai takarítás szakértelmet és tapasztalatot igényel, ezért érdemes azt megbízható szakemberekre bízni. Cégünk sok éve foglalkozik különböző takarítási szolgáltatásokkal, így, ha Önnek is fontos a megbízhatóság, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Az irodák napi szintű takarításának fontossága

Az irodák napi szintű takarításának fontossága

A tisztaság mindenki számára igencsak fontos, nem csupán a higiénia miatt, hanem a komfortérzetünk is sokkal jobb, ha egy rendezett, kitakarított helyiségben tartózkodunk.

 

Mivel rengeteg időt töltünk munkával, és szinte ugyanannyit vagyunk munkahelyeinken, mint otthon, így ott is nagyon fontos, hogy a napi szintű tisztaság biztosítva legyen. Nem csak az alkalmazottaink szempontjából fontos az iroda takarítása, hanem a betérő ügyfelek, partnerek esetében sem mindegy, hogy milyen összképet mutatunk vállalkozásunkról. Napi szinten foglalkozni kell a szemetesek ürítésével, porszívózással, felmosással, mellékhelyiségek fertőtlenítésével. Utóbbi esetében kérhető az úgynevezett pipere takarítás, ami egy jóval alaposabb művelet és mosdók esetében még fontosabb, hogy a higiéniás feltételek adottak legyenek. Meglepő módon rengeteg baktérium, kosz sokszor a számítógép eszközein, például a billentyűzeteken, egereken telepszik meg, és ezt csakis napi szintű takarítással lehet mérsékelni.

 

Ha színvonalas iroda takarításra van szüksége, ezzel is hozzájárulva vállalkozása sikerességéhez, bátran keresse fel takarító cégünket!

 

 

Irodatakarítás a mindennapi jó közérzetért

Irodatakarítás a mindennapi jó közérzetért

Egy iroda egyszerre munkahely, közösségi tér és szinte második otthona az ott dolgozóknak. Ez azt jelenti, hogy a nap nagy részét ezen a helyen tölti mindenki, aki hozzátesz a munkájával az iroda életéhez. Reggelente megérkeznek és csak délután, este hagyják el a helyet, sokszor itt is étkeznek a kollégák.

 

Ilyen szempontból az a minimális elvárás, hogy tiszta, higiénikus környezetben dolgozhassanak, tölthessék el a napjukat az irodába bejáró emberek.

 

Keressen fel minket bátran, és bízza takarító cégünkre a rendszeres irodatakarítást! Az a célunk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen a szolgáltatásainkkal és egészséges környezetben dolgozhasson minden nap.

 

Korszerű tisztítószerekkel és minőségi takarító eszközökkel indul profi csapatunk minden irodatakarításra azért, hogy észrevétlenül gondoskodhassunk a szennyeződések, baktériumok eltüntetéséről. Forduljon hozzánk, hogy tiszta, kellemes környezetben dolgozhasson valamennyi kolléga minden nap!

 

 

Mikor van szükség alpintechnikai takarításra?

Mikor van szükség alpintechnikai takarításra?

Sokszor hall róla, de nem tudja pontosan, mi az az alpintechnikai takarítás? Akkor érdemes kicsit jobban megismerkednie vele, hiszen Önnek is jól jöhet ennek a speciális takarítási technikának a megismerése!

 

Az alpintechnikára alapuló takarítás egy rendkívül költséghatékony, precíz folyamat. Költséghatékony, mert az amúgy is horribilis összegekbe kerülő állványozással sem feltétlen megoldható, nagy magasságokban lévő munkák is gond nélkül elvégezhetők vele. Precíz, mert ezeken a nehezen megközelíthető helyeken is komplett tisztítást lehet végezni.

 

Ezek mellett is számos előnye van az eljárásnak: az alpintechnikai takarítás során szükséges ereszkedőállások gyorsan kiépíthetők, ezeken keresztül pedig olyan helyekre is eljuthatnak a munkások, ahova a kosaras kocsik sem! Emellett az is fontos, hogy a dolgozók nem járnak át az Ön irodáján, vagy otthonán, mivel a homlokzaton történő munka teljes egészében az épületen kívül történik, ezért az sem szükséges, hogy Ön egyáltalán a helyszínen tartózkodjon!

 

Profi, tapasztalt alpintechnikai takarítást venne igénybe? Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

 

 

Új létesítmény átadása? A takarításról mi gondoskodunk!

Új létesítmény átadása? A takarításról mi gondoskodunk!

Amikor befejeződik egy építkezés, tulajdonképpen még nem lehet teljesen kész épületről beszélni, ugyanis a munkálatok felfordulással és kosszal járnak, melynek eltakarításáról is gondoskodnia kell a kivitelezőnek, hiszen egy rendetlen, koszos belső terű épületet nem lehet átadni a megrendelőnek! Ha már az utolsó simításokat végzik szakemberei és szeretné lenyűgözni megrendelőjét, bízza ránk az épület átadás előtti takarítást!

 

Az épület átadás előtti takarítást gondos és precíz munkával végezzük, egyetlen sarkot sem hagyunk érintetlenül, ugyanis vannak olyan ügyfelek, akiknek a legkisebb szennyeződés is szemet szúr, mi pedig nem szeretnénk csalódást okozni szolgáltatásunkkal, ezért a maximalizmusra törekszünk! A takarításon belül több opcióból is választhat, ugyanis, ha bizonyos helyiségek esetében szükségesnek látja, azokon a területeken akár piperetakarítást is biztosítunk.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, a színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

 

A piperetakarítás előnyeiről röviden: Az apró részletek is számítanak!

A piperetakarítás előnyeiről röviden: Az apró részletek is számítanak!

Az apró részletek az élet bármely területén számítanak, így a takarítás terén is, ezért nem véletlen, hogy egyre több ügyfelünk veszi igénybe piperetakarítás szolgáltatásunkat, ugyanis egyetlen oda nem illő folt is képes lerombolni egy alapvetően látványos közösségi tér vagy nyilvános mosdó megjelenését.

 

A piperetakarítással pozitív benyomást gyakorolhat a helyiségeket látogató emberekre, ugyanis nincs olyan személy, akit ne nyűgözne le egy gyönyörűen, aprólékosan kitakarított, higiénikus tér, vagyis, ha a szolgáltatás igénybevétele mellett dönt, biztos lehet benne, hogy vállalkozásáról vagy vendéglátóegységéről nem fognak negatívan vélekedni az oda látogatók.

 

Mivel a piperetakarítás rendkívül precíz munka, ha a szolgáltatást igénybe veszi, számolnia kell azzal, hogy némiképp több ideig tart ennek folyamata, viszont a végeredmény mindenért kárpótolnia fogja Önt!

 

Ha szeretne élni a piperetakarítás lehetőségével, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Várja ügyfeleit tiszta, rendezett körülmények között, bízza ránk az iroda takarítását!

Várja ügyfeleit tiszta, rendezett körülmények között, bízza ránk az iroda takarítását!

Egy vállalkozásról sok mindent elárul, hogy milyen környezetben működik nap, mint nap. Rendezett és tiszta irodahelyiségben nemcsak a dolgozók érzik jobban magukat, hanem az ügyfelekre is pozitív benyomást lehet gyakorolni, azonban a mindennapi teendők elvégzése mellett nem lehet elvárni sem az alkalmazottaktól, sem a vezetőségtől, hogy az iroda takarításával is foglalkozzanak. Ha az Ön energiája is véges, de szeretné megőrizni a rendet és a tisztaságot vállalkozásánál, bízza ránk az irodatakarítást!

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a rendezett, higiénikus körülményektől sok minden függ egy cégnél, kiemelt figyelmet fordítunk az irodatakarításra. Munkatársaink alapos, precíz munkát végeznek, melynek köszönhetően úgy érezheti magát a helyiségekbe betérve, mintha egy teljesen új irodába lépne. Ez az állapot természetesen nemcsak Önre fog pozitív hatást gyakorolni, hanem ügyfeleire is.

 

Ne feledje, sikereket csakis tiszta, rendezett körülmények között lehet elérni! Az irodatakarításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Várjuk éttermek megkeresését rendezvénytakarítással, étteremtakarítással kapcsolatban is!

 

 

 

CSALÁDI HÁZ, LAKÁS TAKARÍTÁS

 

Az 5csillagosragyogás Kft.  takarító cég 2007 óta vállalja családi házak és lakások teljes körű rendszeres és nagytakarítását.

 

A lakástakarításnál a legfontosabb szempontja cégünknek a megfelelő szervezés, hatékonyság és megbízhatóság.

 

Minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mindig a megbeszélt elvárásokat teljesítjük, illetve garantáljuk a színvonalas takarítást. Kollégáinkat igen nagy gondossággal, szakértelemmel és leinformálva választjuk ki. A szolgáltatást szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel végeztetjük és a munkájukat rendszeresen ellenőrizzük. Ügyfeleink részére így garantáljuk a folyamatos minőség megtartását és a hosszú távú munkakapcsolatot.

 

Munkavégzésünket időzítheti amikor csak Önnek megfelelő.

Mi teljes mértékben rugalmasak vagyunk - figyelembe véve humán erőforrásainkat.

 

 

Hívjon minket bizalommal vagy kérjen tőlünk árajánlatot.

 

 

Áraink:

 

Napi takarítás:       99 Ft – 499 Ft/m2 + Áfa

Napi takarítás: 1.200 Ft – 3.900 Ft/óra + Áfa

Nagytakarítás:     349 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

Szőnyegtisztítás: 390 Ft – 990 Ft/m2 + Áfa

Ablaktisztítás:       99 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

 

Minket válasszon, ha sokoldalú takarító cégre van szüksége!

takarítás

Egy takarító cég, ami kiváló munkát végez, de nem csak a takarítás területén lehet számítani rá? Igen, van ilyen vállalkozás! Cégünk egyike azoknak a szolgáltatóknak, akik igyekeznek minél szélesebb területen tökéletes munkát végezni és kiszolgálni az ügyfelek sokrétű igényeit.

 

Miért érdemes tehát a mi takarító cégünket választania a többi céggel szemben? Vállalkozásunk elsősorban házon belüli takarítási feladatokat vállal, de úgy gondoltuk, hogy az ezzel összefüggő, házkörüli teendők elvégzésére is van igény. Miért hívna valaki mást például hó eltakarításra vagy a garázs rendbetételére, amikor mi ott vagyunk kéznél? Forduljon bizalommal takarító cégünkhöz, ha olyan csapatra szeretné rábízni az otthona rendben tartását, akik még a garázs takarításában és a hólapátolásban is tapasztaltak! Vállalunk megbízást magánházaknak, de megkereshet minket irodatakarítással kapcsolatban is. Minden esetben törekszünk az alapos, precíz kivitelezésre, hogy ügyfeleink elégedettek lehessenek az eredménnyel.

 

Lépjen kapcsolatba takarító cégünkkel a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

 

A tökéletes takarítócég

A takarítás a mindennapok része, sajnos nem lehet kiiktatni és tudomást sem venni róla. A tiszta higiénikus terek fontosak, mert jó benyomást keltenek a látogatókban, mi is jobban érezzük magunkat csillogóan tiszta, rendezett környezetben. Komfortosabb, otthonosabb így. Ez nem csak az egészségnek, de a léleknek is jót tesz. Csupán egy baj van a takarítással: sokan nem szeretik csinálni vagy nincs idejük, illetve türelmük ahhoz, hogy tényleg tökéletes legyen a végeredmény.

 

Nos van egy jó hírünk: nem is kell Önnek foglalkoznia ilyesmivel, mert a mi takarító cégünk megteszi Ön helyett! Forduljon hozzánk bizalommal és engedje, hogy gondoskodjunk arról, hogy Ön minden egyes nap tiszta és higiénikus környezetben dolgozhasson, illetve pihenhessen!

 

Elkötelezett, rutinos és lelkiismeretes takarító/ személyzettel dolgozunk, akik maradéktalanul és tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatokat. Nem csupán arra figyelünk, hogy munkatársaink megbízhatóak legyenek, de arra is gondot fordítunk, hogy az általunk használt takarítószerek és takarító eszközök tekintetében sem ismerünk és kötünk kompromisszumot. Keressen minket és bízza ránk a takarítást!

 

Takarítás, ahogy senki sem csinálja!

 

Vendégek érkeznek hétvégére, de nincs ideje kitakarítani előtte? Késő estig dolgozik, és csak azon veszi észre magát, hogy szalad a lakás? Mielőtt végleg elszakadna Önnél a cérna, ne hagyja magát, és keressen fel minket!

 

Nehezére esne magánlakásába idegeneket beengedni? Felesleges aggódnia! Teljes mértékben megbízhat takarító cégünk munkatársaiban, hiszen mi hosszútávra tervezünk ügyfeleinkkel, és alkalmazottainkat is eszerint válogatjuk meg! Célunk az Ön elégedettsége!

 

Kinek éri meg takarítási szolgáltatásainkat igénybe venni? Azoknak, akik rengeteget dolgoznak, és azoknak, akik szeretnének időt spórolni, és ezt az időt más hasznos tevékenységre fordítani. Azoknak ajánljuk szolgáltatásainkat, akik minimálisan befektetéssel maximális tisztaságra vágynak otthonukban!

 

Miért fáradozna a házimunkával, ha mi is megcsinálhatjuk Ön helyett? Ne habozzon, keressen minket bátran, és kössünk üzletet hosszú távra! Takarító cégünk készséges munkatársaink örömmel segítenek Önnek szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseiben!

 

 

Biotakarítás az Ötcsillagostakarítás Kft.-vel!

A kutatási eredmények szerint manapság, minden negyedik ember szenved az allergia valamely formájában. Ezt a betegséget az orvosok a legtöbb esetben összefüggésbe hozzák a különféle vegyszerekkel és vegyi anyagokkal. Így az utóbbi években egyfajta mozgalom indult el, mely kifejezetten a vegyszermentességet célozza. Ennek egyik eleme a biotakarítás.

 

A biotakarítás lényege, hogy vegyszer használata nélkül tisztítják meg a különféle felületeket. Ennek a technikának számos előnye létezik, így például sokkal egészségesebb. Gondoljunk csak bele, egy-egy nagytakarítás alkalmával mennyi fajta tisztítószert használunk! Ezek az anyagok rárakódnak bútorainkra, beivódnak a környezetünkbe, amiből egyenesen következik, hogy előbb-utóbb a szervezetünkben kötnek ki.

 

A biotakarítás során a dolgozók speciális, nagyteljesítményű takarítógépeket használnak, emellett pedig olyan szereket, melyeket különféle természetes anyagokból kevernek össze.

 

Óvja családját a betegségektől, az allergiától, válassza a biotakarítást!

 

 

Kávéházak és éttermek takarítását is vállaljuk!

Nem szeretne megbízhatatlan takarítókat alkalmazni? Vagy pórul járt már más takarító cégekkel? Aki vendéglátóegységet, éttermet, kávéházat üzemeltet, tudja, hogy a tisztaság nem csupán esztétikai kérdés. A nem megfelelően tisztán tartott, elhanyagolt hely nemcsak nem vonzó a vendégek számára, de súlyos bírságot és bezárást is eredményezhet!

 

Ha cégünket választja, nem lesz ilyen problémája többé! Kávéházak és az éttermek takarítását is megbízhatóan, nagy szakértelemmel végezzük. Maszatos ablak, koszos padló, poros asztal és pult, nem elfogadható az általunk tisztán tartott éttermekben, kávézókban. Ezeknek a helyeknek a tisztasága nagyon fontos, mivel a vendégek nagyon megnézik, milyen helyen fogyasztják el a reggeli kávéjukat, vagy milyen helyre ülnek be egy jó ebédre, vacsorára. A tisztaság nagy részben hozzájárul egy vendéglátóhely sikeréhez, otthon sem eszünk koszos konyhában, a pénzünkért pedig elvárjuk a maximális tisztaságot.

 

Végeztesse velünk a piszkos munkát! Budapesti takarító cégünk a legjobb takarítókkal dolgozik, így garantáltan minőségi munkát kap, ha minket választ! Keressen fel minket, ha a legjobb takarítókkal szeretne dolgoztatni!

 

Kávéházak és éttermek takarítása

 

Takarítás vegyszerek nélkül!

Szeretné tudni, hogyan érhet el maximális tisztaságot otthonában? A maximum itt nem csak a csillogást jelenti, hanem a káros kórokozók, baktériumok végleges kiiktatását is! Minden embernek fontos, hogy családja védve legyen az ilyen káros hatásokkal szemben, azonban a vegyszerekkel való takarítás is okozhat gondokat.

 

Mit ajánlunk a vegyszeres takarítások helyett?

 

Mindenki szereti az illatos, vegyszertől mentes, szikrázó üveg- és ablakfelületeket, egyszóval a tisztaságot. A foltmentes padló és a pormentes felület azonban nem feltétlenül igényel kemény vegyszeres beavatkozást, elég, ha bio anyagokat használunk a fertőtlenítéshez. A különböző káros anyagok foltot hagyhatnak, és nem mindig takaríthatunk velük makulátlanul.

 

Amennyiben fontos Önnek a tisztaság, de még fontosabb családja és szerettei egészsége, úgy válasszon bennünket, ha takarításról van szó! Képzett csapatunk megbirkózik a szennyeződésekkel, és mindezt úgy, hogy nem használnak semmilyen káros vegyszert!

 

Ajánlatunkért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

 

Tavaszi nagytakarítás? Állunk rendelkezésére!

Bizony minden évben eljön a tavasz, és vele a nagytakarítás lehetősége. Nem hiába választják ezt az időszakot a háziasszonyok, hiszen a friss levegő és a zöldülő hajtások minket is a megújulásra ösztönöznek. Napjainkban azonban nagyon sokan annyira elfoglaltak, hogy nincs idejük egy alapos takarításra, így az alattomosan megbúvó porcicák és foltok az elkövetkező időszakban is otthonunkban maradnak.

 

Nincs elég ideje a nagytakarításra? Szeretné, ha idén végre alaposan kitakarítanák otthonát? Esetleg segítségre lenne szüksége a véget nem érő takarításban? A legjobb helyen jár! Felejtse el a térden állva végzett, hátfájást okozó sikálást, az egyensúlyozást az ablakpárkányon, a szőnyegek porolását, mert mi a segítségére leszünk!

 

Nem kell foglalkoznia a megerőltető feladatokkal, családja nem szorul a háttérbe! Elkerülheti, hogy a házimunka gondot okozzon munkahelyén, és nem kell egy percet sem kidobnia szabadidejéből a takarítás miatt!

 

Amennyiben tapasztalt és jól felszerelt takarító céget keres a feladatra, a legjobb helyen jár! Keressen bennünket elérhetőségeinken még ma!

 

 

Otthona tökéletes tisztaságáért

Leköti a munkahelye, és nincs ideje takarítani? Vagy hosszú időre elutazik, és szeretné rendben tudni otthonát ez idő alatt? Nálunk jó helyen jár!

 

Takarító cégünk kedvező áron varázsolja tisztává otthonát, legyen szó egy kisebb lakásról, vagy akár egy nagy családi házról! Mi nem ismerünk lehetetlent, nincs olyan nagy rendetlenség, vagy makacs szennyeződés, ami profi csapatunk útjába állhatna! Teljes mértékben a megrendelő igénye szerint végezzük a takarítást, így bátran megoszthatja velünk egyedi kéréseit is.

 

Több éves tapasztalatból tudjuk, milyen nagy örömet jelent a megrendelő számára, amikor egy fárasztó munkanap után, vagy egy hosszú utazást követően haza érkezik, és egy ragyogóan tiszta otthon fogadja.

 

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba annak érdekében, hogy az Ön lakókörnyezete is ragyogjon a tisztaságtól! Takarító cégünk munkatársai igyekeznek mindenben a rendelkezésére állni, hogy Ön nyugodtan végezhesse munkáját, vagy felhőtlenül élvezhesse pihenését!

 

 

Lakásfelújítás utáni takarítás? Megoldjuk!

A tavasz és a nyár általában a lakásfelújítások, festések, építkezések és az egyéb kisebb-nagyobb ház körüli munkák ideje. Ezek nagy része sok kosszal jár, fúráskor száll a por mindenfelé, festés után pedig nagyon nehéz eltüntetni a lecsöpögött festéknyomokat, nem beszélve arról, ha valami komolyabb munkát is kell végezni a lakásban.

 

A munka végeztével általában alig várjuk a jól megérdemelt pihenést, azonban a legtöbb ember nem bír nyugodtan ülni, amíg alaposan ki nem takarított. Budapesti takarító cégünk ezen gondok megoldásában segít Önnek! Ön nyugodtan hátradőlhet, elkezdheti kipihenni a felújítás fáradalmait, ha az utolsó simításokat, a takarítást ránk bízza!

 

Ha reménytelennek tűnik a lakásfelújítás vagy átépítés után a takarítás, hívjon minket, tapasztalt munkatársaink szívesen a rendelkezésére állnak. Vállaljuk családi házak, lakások teljes körű takarítását, de várjuk megkeresését lakóparkok és társasházak takarításával kapcsolatban is!

 

Nincs lehetetlen, minden lakás tud ragyogni!

 

 

Indítsa az évet tiszta lakással!

Már ráférne a lakására egy alapos takarítás, de még az ünnepeket próbálja kipihenni? Idén legyen másképpen, mint szokott, hiszen Ön is megérdemel egy kis pihenést! Új év – új élet! Bízza inkább ránk a takarítást és nyugodtan hátradőlhet! Ugye, mennyivel jobban hangzik, mint órák hosszat port törölgetni és porszívózni, felmosni?

 

A rendszeres takarítás mellett is érdemes néhány hetente, havonta beiktatni egy-egy nagytakarítást, amikor a szekrények mögött is és mindenhol takarítunk, ahol egyébként nem szoktunk és ablakot is pucolunk. Azonban erre sok embernek sajnos nincs ideje, sem ereje. A karácsonyi nagy családi összejövetelek és a szilveszteri bulik után sok háztartásban még mindig nem állt vissza a régi rend. Cégünk átvállalja az év eleji nagytakarítást, így Ön nyugodtan koncentrálhat inkább a munkájára, vagy a családjára.

 

Kezdje a 2016-os évet tiszta lakással! Bízza szakértő munkatársainkra az év eleji első nagytakarítást, akik profi eszközökkel gyorsan patyolat tisztává varázsolják otthonát!

 

 

Ha nincs ideje a takarításra a lurkó mellett

takarítás

Gyermeket nevel? Unja, hogy munka után még neki kell állni takarítani, ahelyett, hogy a családjával tudna foglalkozni? Akkor keressen minket bizalommal, hiszen mi a segítségére leszünk a napi takarítás terén is!

 

A mindennapos takarítás a legtöbb kisgyerek mellett elengedhetetlen, hiszen velük nehéz rendet tartani, nem tudnak még úgy figyelni a tisztaság megőrzésére, mint egy felnőtt. Éppen ezért a legtöbb szülő azzal fejezi be a napját, hogy feltakarít a lakásban, ami gyerek mellett sokszor még nagyobb munka, mint általában – azonban ha Ön jobban szeretné a takarításra szánt időt másra fordítani, akkor minket érdemes hívnia! Napi takarítási szolgáltatásunk megszabadítja Önt a nyűgtől, tiszta és rendezett lakásban élheti az életét anélkül, hogy a szabadidejéből kellene elcsípnie valamennyit a takarításra.

 

Keressen minket bizalommal Ön is, ha ítakarításra lenne szüksége, mi pedig elvégezzük Ön helyett a munkát! Szakembereink profizmusa segít majd megszabadulni a mindennapos tehertől!

 

 

Épület átadása előtti piperetakarítás

takarítás

Amikor egy ház megépül, a festéssel korántsem fejeződik be a munka. Ilyenkor, még a tulajdonosnak való átadás előtt ugyanis egy mindent átfogó takarításra, piperetakarításra van szükség.

 

Ha szeretnénk eladni egy lakást, akkor nyilvánvalóan a legjobb, legszebb formáját kell megmutatnunk az érdeklődőknek. Azaz, a tisztaság már fél siker! A piperetakarítás során az épület minden kis szegletét megtisztítjuk, hogy új tulajdonosa gyorsan, és megoldandó problémák nélkül vehesse birtokba azt.

 

Piperetakarítási szolgáltatásunkat ajánljuk építési vállalatok figyelmébe is, hiszen, ha nagyobb mennyiségű, akár egy egész társasház összes lakását ki kell takarítani, az bizony hozzáértést és szakszerű gépeket, eszközöket igényel. Cégünk mindezekkel rendelkezik, ezért a ránk bízott piperetakarítást gyorsan és maradéktalanul el tudjuk végezni.

Keressen minket bátran épület átadása előtti piperetakarítással kapcsolatban is, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

A ragyogó otthonért

takarítás

Egy olyan lakásban ahová az ember kellemes érzéssel lép be, szeret bent lenni, elengedhetetlen a folyamatos és alapos takarítás. Egy alapos takarítás sok időt elvehet egy napunkból és sok embernek nincs erre ideje, pedig szeretné, ha otthona szép és rendezett lenne. Vannak, akik az idő hiánya miatt nem tudják elvégezni alaposan a takarítást és vannak, akiknek nem marad elég energiája a napi munka mellett. Ilyenkor fordulhatunk a takarító szolgálatokhoz is. A jó munkához viszont elengedhetetlen, hogy jó csapattal dolgozzunk!

 

Cégünk minden igényét kielégíti a takarításban! Nincs ideje vagy ereje tisztán tartani otthonát? Forduljon hozzánk bizalommal és válassza családi ház, lakás takarítás szolgáltatásunkat! Cégünk sok egyéb mellett vállal magánlakás takarítást lakásokban, házakban! Felkészült kollégáink minőségi munkát végeznek otthonában! Segítségünkkel Ön mindig tiszta és ragyogó otthonba léphet be! Cégünk rugalmassága miatt könnyen megtalálhatjuk a megfelelő időpontokat Önhöz igazodva.

 

Ha igényli a kellemes otthont, és szeretne mindig tiszta körülmények között mozogni otthonában, akkor válasszon minket!

 

 

Nyűgözze le vendégeit!

Nyűgözze le vendégeit!

Otthonunk tisztasága elhanyagolhatatlan, bár a mindennapokban sokszor van, hogy nincs időnk egy nagytakarításra akár hetekig, és ilyenkor felgyülemlenek olyan feladatok, melyeknek a megoldására se időnk, se energiánk. Ennek számos oka lehet, de tény, ami tény, így vendégeket fogadni sem kellemes, a mindennapos komfortérzetünkről nem is beszélve. Egy családi ház esetében pedig végképp nincs egyszerű helyzetünk.

 

Egy családi ház takarítása sok időt vesz igénybe, de ezt sokan nem tudják megoldani a mindennapi munkájuk mellett. Ha szeretne egy nagyobb eseményt rendezni házában, de ideje nem engedi, hogy a teljes épületet kitakarítsa, akkor érdemes egy családi házak takarításával foglalkozó cég segítségéhez fordulni!

 

Válassza cégünket! Alkalmazottjaink magas fokú felkészültséggel állnak rendelkezésére a legkorszerűbb takarítógépekkel! Garantáljuk családi házának takarítása gyors és alapos lesz, hogy vendégei lenyűgözve lépjenek be otthonába!

Családi házak takarításával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalunkon található elérhetőségek egyikén!

 

 

Nincs ideje takarítani? – Bízza ránk otthona tisztaságát!

Nincs ideje takarítani? – Bízza ránk otthona tisztaságát!

Biztosan került már olyan szituációba, amikor annyira összesűrűsödtek mindennapi teendői, hogy az otthoni feladatok elvégzésére, főleg a takarításra már nem jutott ideje. Ha rendszeresen időhiánnyal küzd, és problémát jelent Önnek fenntartani otthona tisztaságát, válassza magánlakás takarítás szolgáltatásunkat!

 

Ha minket választ, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni döntését! Kollégáink rendkívül precízek, gondosak, akiknek ugyanolyan fontos a higiénia és a tisztaság, akárcsak Önnek, így biztos lehet abban, hogy a munkatársaink által végzett takarítás után szinte csillogni fog otthona!

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy manapság főleg a bizalmatlanság határozza meg az emberi kapcsolatokat, emiatt nem engedünk be bárkit az otthonunkba. Magánlakás takarítási szolgáltatásunk teljes mértékig megbízható, kollégáink részéről a visszaélések szóba sem jöhetnek!

Kérje segítségünket otthona tisztaságának fenntartásához, vegye igénybe magánlakás takarítási szolgáltatásunkat!

 

 

Piperetakarítás: velünk egyszerű és hatékony!

Piperetakarítás: velünk egyszerű és hatékony!

Szeretné, ha a lakás valamennyi helyisége tökéletesen tiszta, pormentes lenne? Az általános heti takarításnál egy kicsit többre van szüksége? Válassza a piperetakarítást!

 

Miben különbözik a piperetakarítás egy átlagos takarítástól? Ez a módszer tulajdonképpen a nagytakarítást jelenti. Minden olyan takarítást piperetakarításnak nevezünk, ami teljes körű tisztítást jelent, mindenre kiterjed és nagy alapossággal végzik. A piperetakarítást akkor is ajánlott igénybe venni, ha felújítást követően, költözés előtt vagy után szükség van az alapos, mindenre kiterjedő tisztításra.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe piperetakarítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, hívjon minket nagytakarításhoz is! Mit foglal magába egy ilyen típusú takarítás? A szokásos takarítási feladatok mellett gondot fordítunk a falfelületek, aljzatok, nyílászárók, bútorok felületének portalanítására, ápolására is, az ablaküvegek, ajtóüvegek megtisztítására.

 

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és azonnali árajánlatot kérhet piperetakarításra!

 

 

Takarítás Budapesten: garázstakarítás

Takarítás Budapesten: garázstakarítás

Vannak egy épületnek olyan helyiségei, amiket nem szívesen takarítunk, inkább bízzuk annak lebonyolítását egy profi csapatra. Ilyen lehet a garázs is. A garázstakarításhoz nagy alaposság szükséges, hiszen ezeken a helyeken nem takarítunk hetente, a kosz összegyűlik, és csak növekszik a garázs használata közben. A felhalmozott és ott tárolt holmik között megül a por, az autóról is átkerül a sár, a kipufogó füstje, a por. Belátható, hogy alapos garázstakarítással lehet csak újra visszaadni a garázs tisztaságát és rendezettségét.

 

Keresse fel takarító cégünket, és bízza a takarítást Budapesten egy olyan felkészült csapatra, akik nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek! A tökéletes tisztaságot nem csupán a tapasztalatunkra bízzuk, de megtámogatjuk korszerű takarítóeszközök és hatékony takarítószerek használatával is. Ez a verhetetlen hármas kombináció, amit minden alkalommal bevetünk a garázstakarítás során is.

 

Győződjön meg hatékonyságunkról Ön is, hívjon minket bizalommal, ha a takarításra Budapesten van szükség! Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és kérhet árajánlatot!

 

 

Esküvőre készülnek? Étterem takarítást vállalunk!

Esküvőre készülnek? Étterem takarítást vállalunk!

Az éttermében hamarosan esküvői lakomára kerül sor? Gyakran döntenek úgy az ifjú párok, hogy a szertartás után kis fogadást rendeznek a legszorosabb baráti, rokoni körnek, és kibérlik kedvenc éttermüket ebédre, vacsorára, de akár magát a lagzit is ott tartják meg. A nagy eseményre méltóképpen fel kell készülni, jó előre elrendezni mindent, hogy a vendégek elégedettek legyenek. Nemcsak az ételekkel, a kiszolgálással, de az étterem tisztaságával is.

 

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg időben étterem takarítással kapcsolatos szolgáltatásunkat! Ne terhelje a személyzetet az étterem takarítás aprólékos és átfogó feladatával, hanem inkább bízza azt profi csapatra! Ha velünk dolgozik, biztos lehet benne, hogy minden időben elkészül, az étterem pedig tisztán, csillogón fogadhatja majd a násznépet az esküvői lakomához, majd azt követően is rendezett lesz.

 

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink valamelyikén, és rendeljen színvonalas szolgáltatást étterem takarításhoz is!

 

 

 

 

LAKÓPARKOK, TÁRSASHÁZAK TAKARÍTÁSA

 

Az 5csillagosragyogás Kft. takarító cég 2007 óta vállalja lakóparkok, társasházak teljes körű rendszeres és nagytakarítását.

 

Számunkra fontos, hogy tiszta, szakszerűen és rendszeresen takarított társasházat adhassunk át nap mint nap a lakóknak, hiszen így szolgáljuk meg a belénk vetett bizalmat.

 A társasházak takarítási tevékenységéhez minőségi, valamint biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, és korszerű takarító eszközöket használunk.

 

Minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mindig a megbeszélt elvárásokat teljesítjük, illetve garantáljuk a színvonalas takarítást. Kollégáinkat igen nagy gondossággal, szakértelemmel és leinformálva választjuk ki. A szolgáltatást szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel végeztetjük és a munkájukat rendszeresen ellenőrizzük. Ügyfeleink részére így garantáljuk a folyamatos minőség megtartását és a hosszú távú munkakapcsolatot.

 

A társasházi közös képviselettel és a lakókkal történő rendszeres egyeztetés segítségével igyekszünk minden kérésnek eleget tenni, hogy gördülékenyen és mindenki legnagyobb megelégedésére történjen a társasház takarítási tevékenysége.

 

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen tőlünk árajánlatot.

 

Áraink:

 

Napi takarítás:                                      9 Ft – 199 Ft/m2 + Áfa

Nagytakarítás:                                  149 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

Szőnyegtisztítás:                              390 Ft – 990 Ft/m2 + Áfa

Ablaktisztítás:                                     99 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

Garázsok, parkolók gépi takarítása:    99 Ft – 999 Ft/m2 + Áfa

 

 

Amit a társasház takarításról tudni érdemes

A társasházak takarításával kapcsolatban sok vita szokott felmerülni a lakók között. Kinek a feladata, milyen gyakran kell elvégezni és pontosan mit is? Ki biztosítja hozzá az eszközöket? Sokan úgy gondolják, hogy ezt a közös képviselőnek kellene csinálnia, mások úgy vélik, hogy a gondnoknak vagy a lakóknak.

 

A társasházak takarításáról a lakóknak kell dönteniük és utána minden szereplőnek a döntésnek megfelelően cselekedni. Sok helyen megbízzák vele a gondnokot – természetesen külön fizetségért – de a leggyakoribb és legkézenfekvőbb megoldás az, ha egy profi, külső cégre bízzuk a feladatot.

 

Cégünk egyik fő tevékenysége a társasházak takarítása. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen és hatékonyan történjen, tapasztalatra van szükség. Nem mindegy, hogy a különböző részfolyamatokat milyen sorrendben végezzük és tudni kell azt is, hogy mire milyen gyakorisággal van szükség.

 

Szeretnék profikra bízni a társasház takarítását? Javasoljuk, hogy a lakóközösség képviselője keresse fel cégünket, minden részletet megbeszélhet munkatársunkkal!

 

 

Legyen a társasház is mindig tiszta!

Az emberek természetes igénye, hogy a lakókörnyezetük rendezett és higiénikus legyen, hiszen ezzel tudják kivédeni a baleseteket vagy a nem megfelelő tisztaság miatt kialakuló betegségeket. Mindez olyan helyen fokozottan érvényes, ahol nem csak egy család él, mint például a társasházakban.

 

Szeretné Ön is, ha lakhelye mindig rendben lenne és Önnek ehhez nem kellene felmosót fognia? Akkor bízza ránk a társasházak takarítását!

 

Ne feledje, a tiszta környezet jó hatással van a közérzetre is! Ráadásul gondoljon csak bele, hányan fogják meg a bejárat kilincsét egy nap vagy mennyien hordják be a folyosókra esős időben a sarat. Társasház takarítási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy ezek ne befolyásolják az Ön mindennapjait, hiszen segítségünkkel nem lesz gondja ezzel.

 

Válasszon minket, ha társasház takarításról van szó és garantáltan nem fog csalódni! Szakembereink az Ön rendelkezésére állnak, hogy segítsenek biztosítani minden higiéniai feltételt, ami az életéhez szükséges!

 

 

Társasház takarítás profi szinten

Társasház takarítás profi szinten

Elege van már abból, hogy mindig koszos a folyosó, a lépcsőház? Nem sikerült eddig még megtalálnia azt az állandó takarítót, aki megbízható, pontos, és tényleg kifogástalanul végzi a munkáját? Ne keresgéljen tovább, mi megoldjuk a problémáját!

 

Miért érdemes ránk bíznia a társasház takarítást?

 

Képzett szakemberek segítségét veheti igénybe, akik tisztában vannak az effektív megoldásokkal és azzal, hogy hogyan lehet minden ragyogóan tiszta. Nem csak napi takarítást bízhat ránk, hanem akár nagytakarítás kapcsán is kereshet minket. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg Önnek!

 

Ugyan a tisztaság mindig fontos, de az év bizonyos szakaszaiban még nagyobb jelentőséggel bír, gondoljunk csak az influenza szezonra. Ha valóban elővigyázatos szeretne lenni, akkor a társasház takarításnak alaposnak kell lennie, hiszen számos olyan tér van, amit az egész közösség használ

 

Forduljon hozzánk bátran, ismerje meg a részleteket, és bízza ránk a társasház takarítást! Nem fogja megbánni döntését!

 

 

Lakópark takarítás: segítünk, hogy ragyogjon!

Lakópark takarítás: segítünk, hogy ragyogjon!

Egy családi ház és egy lakópark összehasonlításakor ugyanazt tapasztaljuk, minden lakó és tulajdonos azt szeretné, ha az épület kívül-belül ragyogna, tiszta és higiénikus lenne. Egy szépen rendben tartott épületbe jól esik belépni, pozitív benyomást tesz az oda érkező vendégekre, de maguknak a lakóknak is javít a közérzetén, ha tiszta folyosókon közlekedhetnek.

Keressen minket bátran, és bízza ránk a lakópark takarítást is! Ha minket választ partnernek, garantáljuk, hogy mindig elégedett lesz az épület állapotával. A pincétől a padlásig, minden emeleten és épületben a tisztaság lesz az egyetlen szembetűnő dolog. Tapasztalt takarító szakemberekkel, karbantartott gépekkel és hatékony tisztító szerekkel vesszük fel a harcot a szemét, a kosz, a rendetlenség ellen lakópark takarítás esetén is!

Velünk nincs többé poros ablak, maszatos padló, ragacsos lépcsőkorlát vagy szemetes udvar. Lakópark takarításért forduljon hozzánk bizalommal, takarító cégünk mindenben készséggel áll rendelkezésére!

 

 

Takarítás alpintechnikával – mert az első benyomás is számít!

Takarítás alpintechnikával – mert az első benyomás is számít!

Manapság egyre több olyan irodaház épül, amelyek csodálatos, modern üvegborítást kapnak. Sajnos ezeknek a több emeletes komplexumoknak megvan a maguk hátránya is, mégpedig az, hogy a lenyűgöző csillogásukért folyamatosan gondoskodni kell a teljes, külső takarításukról. Mivel ezek a létesítmények több emeletesek, nem lehet akárkire bízni a tisztításukat, ezért olyan szakembereket kell felkeresni, akik biztosítják alpintechnikával a takarítást. Ha Ön még nem talált ehhez megfelelő szolgáltatást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

Az alpintechnikával történő takarítás során kollégáink speciális eszközök alkalmazásával, gondosan és alaposan letakarítják az üvegfelületeket, ráadásul a rövid határidő betartására törekednek; ennek köszönhetően az épület pár óra alatt újra olyan lehet, mintha éppen most adta volna át a kivitelező a megrendelőnek.

Gondoljon Ön is az első benyomásra, és tapasztalja meg az alpintechnikai takarítás előnyeit, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Az építkezés után ne feledkezzen meg az átadás előtt a takarításról!

Az építkezés után ne feledkezzen meg az átadás előtt a takarításról!

Amikor egy ingatlan kivitelezése befejeződik, akkor valójában még nem lehet kijelenteni, hogy kész, hiszen az építkezés során rengeteg szennyeződés felhalmozódik, ezt pedig értelemszerűen nem a szakemberek fogják eltüntetni, ugyanis nekik arra kell összpontosítaniuk, hogy megfelelő műszaki állapotban adhassák át a megrendelőnek az épületet. Ahhoz, hogy kész épületről lehessen beszélni, gondoskodni kell az épület átadása előtti takarításról.

Az épület átadása előtti takarítás egy rendkívül fontos mozzanata a munkálatok befejezésének, hiszen egy új létesítmény csakis akkor fogja lenyűgözni a látogatóit, ha mindenhol ragyogó tisztaság köszön vissza, ehhez pedig még az utolsó porszemet is el kell tüntetni, ami az építkezésről ott maradt. Mivel tisztában vagyunk az épület átadása előtti takarítás fontosságával, bízza ránk az ezzel járó feladatokat. Tapasztalt kollégáink alapos munkát végeznek, ráadásul rövid határidővel dolgoznak, így nem kell sokat várnia a vendégek fogadására, vagy akár egy ünnepélyes megnyitóra.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

LOGISZTIKAI PARKOK IRODÁINAK, RAKTÁRAINAK TAKARÍTÁSA

 

Az 5csillagosragyogás takarító cég 2007 óta vállalja logisztikai parkok irodáinak, raktárainak, külső területeinek teljes körű rendszeres és nagytakarítását.

 

Az ipari létesítmények takarítása kiemelkedő feladat és talán a legtöbb odafigyelést és körültekintést igényli. Ezért ebben a kategóriában nem lehet meghatározni sablon munkafolyamatokat, hiszen minden ipari létesítmény, amely takarítási szolgáltatást rendel más és más. A takarítás kiemelkedő és fontos feladatkör, továbbá mindent úgy kell ellátni, hogy a munkafolyamatot, a mindennapi tevékenységet ne zavarjuk és a környezetet, a vendégeket, látogatókat ne veszélyeztessük.

 

Minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mindig a megbeszélt elvárásokat teljesítjük, illetve garantáljuk a színvonalas takarítást. Kollégáinkat igen nagy gondossággal, szakértelemmel és leinformálva választjuk ki. A szolgáltatást szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel végeztetjük és a munkájukat rendszeresen ellenőrizzük. Ügyfeleink részére így garantáljuk a folyamatos minőség megtartását és a hosszú távú munkakapcsolatot.

 

A takarítási árak a hatékony szervezés miatt akár kedvezőbbek is lehetnek, mintha hagyományos takarítás végeznek. Cégünk a legkorszerűbb eszközökkel, gépekkel illetve rendszeres ellenőrzéssel éri el a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást.

 

 

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen tőlünk árajánlatot!

 

Áraink:

 

Napi takarítás:                                        9 Ft – 199 Ft/m2 + Áfa

Nagytakarítás:                                     149 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

Ablaktisztítás:                                       99 Ft – 899 Ft/m2 + Áfa

Udvarok, parkolók gépi takarítása:         9 Ft – 499 Ft/m2 + Áfa

Raktárak, csarnokok takarítása:          149 Ft – 299 Ft/m2 + Áfa

 

 

Nagy lélegzetvételű takarítási munkához csak a legjobbakat!

Gondolt már arra, mennyi pénzt spórolhat meg magának, és mennyi időt munkatársainak, ha a raktártakarítást profikra bízza? Nem kell külön beszereznie a takarításhoz szükséges speciális eszközöket és munkatársainak elvégezni ezt a plusz munkát.

 

A munkakörnyezet tisztántartása ugyanolyan fontos egy irodában, mint egy logisztikai parkban, így a rendszeres raktártakarítás elengedhetetlen. Természetesen egy raktárban nem kell olyan gyakran takarítani, ám a rend és tisztaság ilyen környezetben is elengedhetetlen az optimális munkavégzéshez.

 

Évek óta vállaljuk és remek eredménnyel végezzük el logisztikai parkok takarítását. Minden speciális eszköz rendelkezésünkre áll, így Önnek mindössze annyi a dolga, hogy megrendeli takarítási szolgáltatásunkat, és megosztja velünk elképzeléseit.

 

Ha Ön is szeretne tiszta és igényes környezetben szeretné végezni munkáját, keressen minket bizalommal logisztikai parkok takarításával kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

 

 

Takarítás alpintechnika segítségével: határ a csillagos ég!

A jó megjelenés, pozitív arculat rendkívül fontos egy cég esetében, hiszen ennek segítségével tartható fent az ügyfelekben és üzletfelekben a szimpátia és a bizalomérzet. A pozitív arculat kialakításához és fenntartásához az is szervesen hozzátartozik, hogy az iroda, irodaház mindig tisztaságtól ragyogjon. Ez ugyanúgy igaz a belső helyiségekre, mint az épület homlokzatára, ablakaira.

 

A mai modern épületek már rendszerint számos emelettel és óriási üvegfelületekkel kápráztatják el a modern városok járókelőit. Ennek megfelelően tisztántartásuk bizony már professzionális szaktudást, alpintechnikai takarítási megoldást igényel, hiszen ilyen szédítő magasságokban kifogástalan munkát végezni csak nagy gyakorlattal és megfelelő képesítéssel lehetséges.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha magasan lévő, nagyméretű ablakok, üvegfelületek tisztítását szeretné gyorsan és hatékonyan megoldani! Cégünk alpintechnikai takarítást is vállal, így a nagy felületek és a szédítő magasság sem jelent akadályt takarító cégünknek! Keressen minket bizalommal alpintechnikai takarítási megbízásaival, nálunk a határ a csillagos ég!

 

 

Rendezvénytakarítás

Takarítani mindenki szokott, de nem mindenki tud szép eredményt elérni. Mi azt az elvet követjük, hogy a ragyogó tisztaság mindenkinek jár, ehhez pedig örömmel nyújtjuk takarító szolgáltatásunk minden tapasztalatát, tudását és felszerelését!

 

Szolgáltatásaink palettája rendkívül sokrétű, így például a rendezvénytakarítás is szerepel a repertoárunkban. Legyen szó gáláról, konferenciáról, kiállításról vagy akár termékbemutatóról, mindenhol kiemelt szerepet kap a tisztaság.

 

Az ügyfelek, látogatók és vásárlók sokszor nagyon kritikusak tudnak lenni, így természetes, hogy az alapvető tisztaságot és higiéniát biztosítjuk a rendezvény során. Ez nemcsak a szervezőket tünteti fel jó színben, de a rendezvény ideje alatt kellemes komfortérzetet biztosít minden részvevőnek és hasznos segítséget nyújt az utómunkálatok során is.

 

Keressen fel minket bizalommal és bízza ránk rendezvény takarítását az esemény előtt, után vagy akár közben is! Hatékony tisztítószerek, nagy teherbírású takarítógépek és szorgalmas személyzet garantálja, hogy Ön mindig elégedett legyen!

 

 

Tisztaság és rendezett környezet télen is!

Újra itt a tél, ez pedig azt jelenti, hogy újra meg kell küzdenünk az év leghidegebb évszakának minden kellemetlenségével és kihívásával. Érkeznek a mínuszok, velük együtt pedig a csapadék minden olyan típusa, ami bosszúságot okoz a mindennapokban.

 

A hótorlaszok, lefagyott utcák, csúszós lépcsők nem csak sok munkával járnak, de balesetveszélyesek is. Ezeknek az eltüntetését sokan egyáltalán nem, vagy csak részben tudják elintézni, a gondnokoknak pedig nincs mindenre kapacitásuk.

 

Ekkor jövünk a képbe mi: takarító brigádunk mindig ott van, ahol szükség van rá! A takarítás mellett, most már a hóakadályok eltüntetését is nyugodtan ránk bízhatja. Hívjon minket és megszabadulhat a hóeltakarítás fárasztó kötelezettségétől! Csapatunk gyorsan és precíz munkával akadálymentesíti az utakat és tünteti el a lefagyott csapadékot a járdákról.

 

Ne feledje, ha hóeltakarítás akkor csakis az Ötcsillagos Takarítás! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Üvegfelületek és ablaktisztítás felsőfokon

Mindennapjaink során rengetegszer nézünk ki az ablakon, akár munkánk során kalandozunk el egy kis időre, akár otthonunkból élvezzük a kilátást. Ezzel a felülettel mégis gyakran kevesebbet foglalkozunk, mint kellene.

 

Cégünk, számos más szolgáltatás mellett, üvegfelületek takarításával is foglalkozik. Szakembereink letakarítják ablakait, régi, jól bevált módszerekkel, és teljesen új technikákkal egyaránt dolgozunk a tökéletes végeredmény érdekében. Üvegfelületek takarítása során profi eszközöket alkalmazunk, könnyen és egyszerűen tisztává varázsoljuk ablakát.

 

Lássuk, milyen lépésekből áll az üvegfelületek takarítása!

 

Először az ablakot teljesen zsírmentessé kell tenni, el kell távolítani az összes

szennyeződést, majd a megfelelő módszerrel csík és foltmentessé tesszük

az ablakokat, üvegfelületeket. A legutolsó lépés az ablak vagy üvegkeretek

letakarítása. Speciális eszközeinkkel a nehezen elérhető részeket is

könnyen letakarítjuk, például alpintechnikát is alkalmazunk

az üvegfelületek takarítása

során.

 

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, érdeklődjön bátran árainkról

és módszereinkről!

 

 

Logisztikai parkok takarítása

Sokoldalú szolgáltatási rendszerünkben helyet kapott a logisztikai park takarítása. Ez már egy teljesen új takarítási ágazattá nőtte ki magát, ezáltal elkülönül az egyszerű lakás, családi ház, iroda takarításától.

 

Munkatársaink erre specializálódtak, cégünk megléte óta takarítják a nagyobbnál nagyobb raktárépületeket, melyhez speciális, modern berendezések állnak rendelkezésükre. Szakembereink elsajátíthatták a gyárépületek különleges igényeit, kényes helyeit, és magabiztosan kezelik speciális gépeinket, ezért igen nagy hatékonysággal végezzük logisztikai parkok takarítását.

 

Leggyakrabban végzett takarítási munkálatok:

 

• portalanítás

• felmosás

• járófelületek tisztítása, impregnálása, védőburkolat kialakítása

• étkező takarítás

• nagytakarítás

• hulladék utáni takarítás

• öltözők és mosdók takarítása

 

Az öt csillagos minőség a legfontosabb cégünknél, szakembereink gyorsan és precízen dolgoznak, a környezet sajátosságainak megfelelően, és a megrendelő igényeit szem előtt tartva végzik logisztikai parkok takarítását.

Tájékoztatásért és árainkért hívja bátran ügyfélszolgálatunkat!

 

 

Ragyogó tisztaság a legnagyobb nyüzsgésben is!

Megvalósította álmát, és nyitott egy hangulatos kávéházat? Az üzletvezetést, az alkalmazottakkal való törődést élvezi, de méltóságán alulinak tartja, hogy még takarítson is? Pontosan Önnek való szolgáltatásunk!

Budapesti takarító cégünk mindenhez ért, ami a takarításhoz szükséges: korszerű, ráadásul környezetkímélő eszközökkel próbáljuk megkönnyíteni ügyfeleink mindennapjait. Az évek során számtalan családi házat, irodát, lakóparkot, társas házat, logisztikai parkok épületeit varázsoltuk tisztára, és mindegyik munkánkban volt valami közös:

 

• Aprólékos odafigyelés

• Sokrétű segítségnyújtás

• Szakmai minőség

• Korrekt ár

 

Ezt a profizmust most kiterjesztettük kávéházakra is. A kávéházak napi sürgés-forgásához

hozzátartozik a kiömlött kávé, elejtett szalvéta és kiszóródott cukor, melyek elkerülhetetlenek,

ugyanakkor érthető módon a vendégek nem szívesen térnek be olyan helyre, ahol mindez

kezeletlenül marad.

Vegye igénybe kávéház takarítási szolgáltatásunkat, és felejtse el ezeket az apró kellemetlenségeket! Ha szakértő segítségre van szüksége, takarító cégünk munkatársai leveszik a válláról a terhet, hogy Ön a vendégekre koncentrálhasson!

 

 

Mi marad a buli után? Rend és tisztaság!

Amikor a rendezvény szót halljuk, egy nagy terem, sok étel, ital, esetleg lampionok, léggömbök, konfettik kerülnek lelki szemeink elé. Arra senki sem gondol, hogy a hatalmas bulinak egyszer vége lesz, és a gondtalan, önfeledt szórakozás után csupán egy üres, szemetekkel teli helyiség marad.

Ki segít ilyenkor? Cégünk munkatársai, akik rendezvénytakarítást is vállalnak!

Takarító cégünk fokozottan ügyel a maximális rend és tisztaság visszaállítására, így Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy a nagy móka után miként fog kinézni a rendezvényhelyszín. A szakértelmünkhöz viszonyítva teljes mértékben megfizethető árakon dolgozunk, így nincs rá szükség hogy jelentős összegeket vonjon el a buli anyagi keretéből.

A rendezvénytakarítás esetében különösen fontos az időbeosztás megszervezése, továbbá mivel sokan elegáns környezetben szeretnének egy eseményt szervezni, elengedhetetlen a takarítók megfelelő külleme. Mi mindezt biztosítjuk Önnek! Forduljon hozzánk bizalommal rendezvénytakarítással kapcsolatban, és kérje árajánlatunkat!

 

 

Az alpintechnikai takarítás előnyei

Az alpintechnikai takarítás magasan, nehezen hozzáférhető helyeken végzett tevékenység, mely szakmai felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Az alpintechnika helyettesíti az emelőkosaras gép és az állvány használatát, ezáltal ezekkel a hagyományos technikákkal szemben számos előnnyel bír.

 

• A komoly gépek használata nélkül a takarítás sokkal kedvezőbb áron igénybe vehető, így hosszútávon igen költséghatékony megoldást jelent.

• Helytakarékosság szempontjából szintén előnyös az alpintechnikai takarítás, hiszen az állvány, vagy az emelőkosaras gép igen nagy helyet vesz igénybe.

• Gyorsaság szempontjából is verhetetlen ez a takarítási technika. Míg felállítják az állványokat, addig mi az alpintechnika segítségével már végeztünk is a takarítással.

• Előnyei közé sorolható a praktikusság és a biztonság, ami egy szakember munkájában nagyon fontos szerepet tölt be.

• Nem utolsó sorban az alpintechnikai takarítás semmilyen káros hatással nincs környezetére és zajjal sem jár.

 

Nagy magasságok, nehezen hozzáférhető helyek takarítását bízza ránk! Takarító cégünk elvégzi Ön helyett a piszkos munkát! Keressen minket elérhetőségeink egyikén!

 

 

Piperetakarításhoz szakszerű segítség!

Iroda- és lakásfelújítás során az embert, mielőtt még elkészülne az új ház, vagy iroda, olyan kérdések kezdik el foglalkozni, mint hogy hogyan fogja eltüntetni a sok törmeléket, a koszt, a port, az ablakokon éktelenkedő festékcseppeket és a többit, sőt, néha még a munkálatok közben is elkelhet egy kis takarítás, hogy semmi se legyen útba, és gondtalanul folytatódhasson a munka.

Mi történik akkor, ha piperetakarítás közben megsérül vagy megkarcolódik az ablaküveg? Vagy akkor, amikor kétségbeesve úgy gondolja, hogy rengeteg idő lesz a takarítás és fél, hogy emiatt elhúzódik a költözés? Semmi pánik, nincs oka félelemre!

 

Takarítócégünk a legnagyobb profizmussal végzi a piperetakarításokat, korszerű gépeink és megbízható, tapasztalt szakembereink kezébe adja a megbízást, ha minket választ, és ez még nem minden! Szolgáltatásainkat igen kedvező árakon kínáljuk, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a teljes körű piperetakarítás elvégzése, keressen fel minket!

 

 

Néhány takarítási tipp a hétköznapokra

Körültekintő rendszerességgel lakásunk takarítása nem jelent komplikált feladatot. Vegyük sorra, mit hogyan és milyen gyakorisággal érdemes takarítanunk:

Akinek parketta vagy csempe, illetve linóleum borítja a padlóját, annak elég csak a söprűjével zsonglőrködnie. Előnye, hogy kevés időt vesz igénybe, így akár mindennap meg lehet ismételni a műveletet a tökéletes tisztaság érdekében. Az üvegeknél és tükröknél más a helyzet. Ezeket elég havonta áttörölni, hogy ne lepje be őket a kosz, és szépen csillogjanak. 2-3 naponta érdemes áttörölni a polcokat, dísztárgyakat, asztalokat portörlő ronggyal, seprűvel, különben az egész reménytelen vállalkozás lesz. A többi a rendrakás, a pókhálók eltávolítása napi rutin legyen. Így lakásunk megfelelően tisztántartható, valamint a porra érzékenyek, allergiások számát sem szaporítjuk. Végül a legfontosabb kérdés: kinek van erre ideje?

 

Keresse profi takarító cégünket, ahol gyors, precíz és megbízható munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Budapesten garantáltan nem talál rátermettebb, szélesebb körű szolgáltatásokkal a rendelkezésére álló takarító céget!

 

 

Mi is az a piperetakarítás?

Piperetakarítás alatt egy adott helyiség legapróbb részletekig menő takarítását értjük. Például, ha egy társasházban vagy családi házban, de akár egy kávézóban vagy irodában végzünk piperetakarítást mondjuk egy csilláron, akkor nem elég a csillár kívülről látható részeit megtisztítanunk, hanem alkatrészeire bontjuk és a belső részeket is kitisztítjuk, leápoljuk.

 

Cégünk ebben nyújt az Ön számára segítséget, hogy ezt az aprólékos, mindenre kiterjedő, időigényes takarítást megfelelő precizitással, környezetbarát vegyszerekkel, profi szakemberek segítségével oldja meg. Takarító cégünk a megfelelő, csúcsminőségű takarítógépekkel dolgozik, hogy az Ön számára otthona vagy munkahelye a legtisztábban ragyogjon.

 

Ha ez még mind nem lenne elég, olyan további szolgáltatásaink közül választhat, mint a bio takarítás, alpintechnikai takarítás, sőt, nem csak társas- és családi házak, kávézók, irodák és intézmények takarítását vállaljuk, hanem rendezvénytakarítást és logisztikai parkok takarítást is!

 

Válassza takarító cégünket, higgye el, nem fog csalódni! Kérjen árajánlatot munkatársainktól!

 

 

Nagytakarítás időseknél

A családi házak és lakások takarítása minden esetben fáradtsággal jár, hiszen nem kis fizikai igénybevételt jelent egy-egy munkafolyamat elvégzése. Még a magabiztos, erős felnőtteknek is veszélyeket rejthet a takarítás, hiszen a magas létrára mászás az ablakok és a csillárok tisztítása végett bármikor balul végződhet. A cipekedés, mosás, pakolás pedig plusz fizikai munka.

 

A takarítás fárasztó folyamatát ennélfogva nem minden idős ember tudja maga ellátni. Joggal féltjük szüleinket, nagyszüleinket az ilyen munkától, hiszen egy idős embernél egy elesbés vagy túlerőltetés komoly következményekkel járhat.

 

Cégünk vállalja családi házak és lakások takarítását, így leveheti a takarítás terhét mind saját maga, mind idős rokonai válláról. Minden munkafolyamatot megcsinálunk, legyen szó ablaktisztításról, szőnyegtisztításról, függönymosásról, portörlésről. A ránk bízott lakásokat és házakat csodás tisztasággal kapják vissza tulajdonosaik.

 

A takarítás megrendelése ideális, ha Önnek nincs ideje vagy fizikai ereje az elvégzéséhez, vagy szeretne idős szülein, nagyszülein ilyen formán segíteni! Rendelje meg szolgáltatásunkat és mi kitakarítunk Ön helyett!

 

 

Higiénia az iparban is!

A logisztikai parkok takarítása több szempontból is elengedhetetlen feladat, hiszen nem csak az itt dolgozók érdekében van rá szükség, hanem azért is, hogy a területről kikerülő árut ne lepje por, ne nyúljon rajta a pókháló vagy mutasson megviselt képet, ami taszítaná a megrendelőket. Ugye Ön sem venne át szívesen olyan terméket, amit piszkos környezetben tároltak?

 

Ön is szeretné elkerülni, hogy a szennyeződés miatt bevételtől essen el? Akkor kérjen fel minket a logisztikai parkok takarítására!

 

Cégünk profi módszerekkel dolgozik és szem előtt tartjuk azt is, hogy környezetkímélő módon varázsoljuk tisztává a ránk bízott helyiségeket. Amennyiben ránk bízza a munkát, akkor nem kell tartania attól, hogy nem lesz megelégedve az eredménnyel, hiszen képzett szakembereink csak olyan munkát adnak ki a kezük közül, amely nem hagy kívánnivalót maga után.

 

Úgy döntött, hogy szeretné, ha mi végeznénk a logisztikai park takarítását? Akkor ne habozzon, keressen fel minket elérhetőségeinken és kérje ajánlatunkat!

 

 

Lagzi után se legyen felfordulás! Bízza ránk a takarítást!

Egyre több házasodni készülő pár választja azt a lehetőséget, hogy az esküvő utáni lagzi helyszínéül egy bérelt helyiséget választ. Praktikussági és ár/érték arányban ugyan előnyös megoldást nyújt, ám ebben az esetben a takarítás is rájuk hárul.

 

Sok cég csak azzal a kikötéssel adja bérbe létesítményeit, hogy az ügyfél takarítási kötelezettséget vállal és kifogástalan állapotban adja át a helyszínt az esemény végeztével. Ám valljuk be őszintén, melyik friss házaspárnak van még energiája egy kiadós lagzi után a romokat takarítani, ahelyett, hogy a mézesheteket töltenék együtt? Mi segítünk!

 

Professzionális szolgáltatásaink keretében ránk bízhatja a lagzi utáni takarítást és rendrakást, hogy mind a helyszínt szolgáltató cég, mind pedig az ifjú pár elégedett lehessen. Szakképzett és tapasztalt munkatársaink garantáltan tökéletes végeredményt, makulátlan tisztaságot biztosítanak! Ne habozzon hát, bízza ránk a takarítást, keressen minket bátran!

 

 

Költözés előtti nagytakarítás? Bízza ránk!

Sokszor előfordul, hogy mikor új otthonba szeretnénk költözni, az előző tulajdonos lomosan, piszkosan hagyja ránk. A költözködés alapvetően sok stresszel jár, a plusz ránk háruló terhek pedig könnyen vezethetnek összeomláshoz, az időhiányról nem is beszélve.

 

Ha Ön is ilyen típusú problémával találja szemben magát, és kapacitása már nem ad esélyt rá, hogy a takarítási folyamatot is tökéletesen elvégezhesse, forduljon megbízható takarító céghez, és bízza ránk az új ház rendbetételét. Így Önnek már csak a beköltözéssel és otthona barátságossá tételével kell majd foglalatoskodnia.

 

És hogy pontosan milyen érvek szólnak takarító cégünk mellett? Tapasztalat, rátermettség, szakértelem és minőségi, bio tisztítószerek. Emellett rugalmasságunknak köszönhetően bármilyen helyzethez alkalmazkodunk, hogy az Ön kényelmét és igényeit szolgálhassuk!

 

Részletekért keressen fel minket bizalommal, munkatársaink állnak rendelkezésére elérhetőségeink valamennyién, hogy Ön is makulátlan otthonban kezdhesse új életét!

 

 

Tisztaság mindenhol! – Az alpintechnikai takarítás előnye

Tisztaság mindenhol! – Az alpintechnikai takarítás előnye

Napjainkban egyre több olyan irodaház épül, amelyek hatalmas üvegablakokkal rendelkeznek, ugyanis a modern építészet előszeretettel alkalmazza az üveget alapanyagként, elsősorban esztétikai szempontok miatt. A megcsillanó fény az üvegablakokon lélegzetelállító látványt nyújt, de ahhoz, hogy a ragyogás tökéletes legyen, gondoskodni kell az ablakok megfelelő, rendszeres tisztításáról.

 

A magasban lévő ablakok tisztításához vegye igénybe alpintechnikai takarítási szolgáltatásunkat! Az alpintechnika legfőbb előnye, hogy olyan speciális takarítási feladatok is megoldhatók segítségével a magasban, ami állványozással jelentős összegbe kerülne és nagyon sok időbe telne. Az alpintechnikai takarítás során természetesen nem csupán az üveg felületeket, hanem a homlokzat valamennyi elemét tisztítjuk!

 

Kollégáink tapasztalt, képzett szakemberek, így garantált a balesetmentes, gyors és hatékony alpintechnikai takarítás! Bízza ránk az irodaház ablakainak tisztaságát!

 

 

Milyen tényezők befolyásolják a takarítás árát?

Milyen tényezők befolyásolják a takarítás árát?

Ha az emberek igénybe szeretnének venni takarítási szolgáltatást, tapasztalhatják, hogy ennek árai vállalkozásonként és szolgáltatásonként is eltérnek. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye az ügyfél, , hogy ne érje kellemetlen meglepetés a takarítás ár kifizetésekor.

 

Az első és legfontosabb befolyásoló tényező a takarítás árakat illetően, az a terület mérete. Értelemszerűen minél nagyobb alapterületű helyiséget kell kitakarítaniuk a szakembereknek, annál mélyebben kell a pénztárcába nyúlnia az ügyfélnek. Viszont ha figyelembe veszi az időt és energiát, ami a takarítással jár, illetve a tisztítószerek árát, láthatja, hogy bizonyos esetekben sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhet, ha nem egyedül lát neki a feladatnak, hanem külső segítséget vesz igénybe.

 

A takarítás árakat a szolgáltatás típusa is befolyásolhatja. Egy egyszerű szőnyegtisztítás nem jelent nagy kiadást, viszont a piperetakarítás rendkívül időigényes és precíz munka, ezért a drágább kategóriába sorolandó szolgáltatás.

 

Ha kérdései lennének a takarítás árakkal kapcsolatban, vagy igénybe venné szolgáltatásaink valamelyikét, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Bio takarítás? Velünk lehetséges!

Bio takarítás? Velünk lehetséges!

A takarítás időt vesz el a mindennapjainkból, hiszen ahhoz, hogy egy tiszta környezetben éljünk, szinte minden nap kell takarítani. A vegyszeres, fertőtlenítős takarítástól viszont a legtöbben ódzkodunk, hiszen amellett, hogy a vegyszerek egyáltalán nincsenek jó hatással az egészségre, egy-kettőnek rettentően kellemetlen szaga is van.

 

Velünk azonban ez mind elkerülhető, ugyanis cégünk kitakarít Ön helyett, hogy Ön nyugodtan pihenhessen, de emellett mi vegyszermentes, más néven bio takarítást alkalmazunk, ami mellett nem kell aggódnia a vegyszerek és egyéb fertőtlenítők szaga, illetve káros hatásai miatt. A bio takarítás lényege, hogy tisztított vízzel dolgozunk, melynek alapja a víztisztító berendezés. Ez egy szűrő, melynek segítségével úgy tisztítjuk meg a vizet, hogy az esetleges fémek, algák és egyéb anyagok eltávozzanak belőle. Így a használat során ezek az anyagok már nem szennyezhetik a takarítandó felületeket.

 

Amennyiben Ön is szeretne ilyesfajta takarítást rendelni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Munkájára igényes, rutinos kollégáink mindent megtesznek otthona tisztaságáért! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen bővebb tájékoztatást!

 

 

Kiszámítható takarítás árak: Nálunk mindig pontosan tudhatja, hogy kalkuláljon!

Kiszámítható takarítás árak: Nálunk mindig pontosan tudhatja, hogy kalkuláljon!

A rendezett, makulátlan környezet meghatározza az emberek közérzetét, akkor is, ha éppen az otthonukban lazítanak egy kanapén, vagy keményen dolgoznak a munkahelyükön egy számítógép, esetleg egy kassza mögött. A családi otthonok, az irodák vagy éppen a raktárak takarításának így rendszeresnek kell lennie. Azonban minden helyszín tisztán tartásához más és más módszerekkel érdemes hozzáfogni, ez pedig a takarítás árak ingadozásához is vezethet.

 

Egy jó vállalkozás segít abban Önnek, hogy pontosan meg tudja állapítani a takarítás árát. Ehhez elsődlegesen a tisztítandó helyiség vagy ingatlan méreteinek meghatározása szükséges, de az árra hatással lehet a bútorok vagy az ablakok száma, és a speciális igények is.

 

Cégünk minden előzetes felmérés és kalkuláció során precízen jár el, hogy Ön pontosan tudja, milyen takarítás árakkal kell számolnia. Az ügyfélközpontú szemléletmódot és a jó munkakapcsolat kialakítását kulcsfontosságúnak tartjuk ezen a területen. Ha Ön is érdeklődne a lehetséges árak iránt, akkor bátran lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén!

 

 

 

5csillagosragyogás Kft.

1064 Budapest, Podmaniczky utca 57.  2/14.

Tel.: (+36-30) 604-63-98

Copyright 2012 © 5csillagosragyogas Kft.

Design: Tibographia Stúdió

billiga cykelkladerradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklisticky dressalg sykkelklaer - Kjop sykkelklaer til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe