Facebook
Pinterest

Iroda takarítás

Jó vállalkozás,

tiszta környezetben

A tiszta otthon öröme

felülmúlhatatlan

Családi ház, lakás takarítás

Bízza ránk a piszkos munkát!

Lakóparkok, társasházak takarítása

Ipari tisztaság felsőfokon

Logisztikai parkok irododáinak, raktárainak takarítása

A tisztaság legyen...

...a mi dolgunk!

TAKARÍTÁS

 

Tisztaságból jeles!

 

Ugye Ön is azt szeretné, ha otthona mindig tisztán ragyogna? Szeretné, ha ügyfelei, üzletfelei mindig elégedettek lennének az irodai környezettel? Van egy jó hírünk: a megoldás a mi kezünkben van!

 

Takarító cégünk már évek óta nyújt egyre szélesedő ügyfélkörének magas minőségű szolgáltatást a takarítás szinte minden területén. Válasszon minket, ha elege van a felületes munkákból és mindig olyan helységbe szeretne érkezni, ahol valóban makulátlan tisztaság fogadja! Hogyan lehetséges ez? Takarító cégünk lelkiismeretes és precíz munkát végez, munkatársaink addig nem nyugszanak, míg meg nem szabadítottak mindent a kosztól és portól. Ebben nemcsak a legkorszerűbb, de környezetbarát takarító berendezések és tisztítószerek vannak segítségünkre.

 

Minket bátran hívhat, akár egyszerű családi ház takarítása, nagyméretű logisztikai park rendbetétele a cél, de hó eltakarítást és alpintechnikai takarítást is vállalunk.

 

Referencia képeink magukért beszélnek: semmi más, csak ötcsillagos tisztaság! Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

BC 209 Irodaház

 

 

 

Airport City Logistic Park

 

 

 

Egyéb területek:

 

- Mahart Szabad kikötő: Bérmunkás Kft.

- AIRMAX Cargo Budapest Kft.

 

 

 

 

A szép tiszta épület, a gondozott kert pozitív képet sugároz cégéről
és ezzel mi is hozzájárulhatunk üzleti sikereihez!

 

 

5csillagosragyogás Kft.

1064 Budapest, Podmaniczky utca 57.  2/14.

Tel.:(+36-30) 604-63-98

Copyright 2012 © 5csillagosragyogás Kft.

Design: Tibographia Stúdió

billiga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklær - Kjøp sykkelklær til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe